The DoK Day Experience

90% believe Kubernetes is ready for stateful workloads, according to the 2021 Data on Kubernetes Report. DoK Day is where the industry convenes to share best practices and use cases, forge critical relationships, and learn about advancements in the use of Kubernetes for data.

This is the event where knowledge and decisions about the future of data on Kubernetes is created and shared. In addition to talks, we host musical performances, art, poetry, interactive quizzes, and audience interaction to make it a memorable event. 

DoK Day is colocated with KubeCon North America in Detroit, Michigan. This fall’s event will be a hybrid event for the first time. We look forward to seeing you in person!

DoK Day will adhere to the same health and safety guidelines laid out by the CNCF found here.

Hybrid Event Details

Monday, October 24, 2022

9:00AM – 5:00PM EDT Main Event | 6:30 – 9:00PM EDT Afterparty

DoubleTree by Hilton Downtown | 525 W Lafayette Blvd, Detroit, MI 48226 in the Main Ballroom

Unlimited room for virtual attendees; In-person attendee limit of 150

#DOKCDAY

Registration

Registration is available through the Kubecon registration portal.

Free virtual attendee:

  • You can register for DoK Day for free by selecting “REGISTER TO ATTEND VIRTUALLY” on the KubeCon registration page and selecting the registration type “Virtual Keynote + Solutions Showcase Only.”
  • Once you fill in your info, you’ll find DoK Day in the October 24 section of the “reg options” stage.

In-person registration ($50 fee)

  • You can join us in person (150 seats available) in Detroit for a $50 fee (lunch included) by adding DoK Day to your schedule at the “Reg Options” stage of registration.
  • After 150 seats are filled, we will no longer offer in-person registration for DoK Day, so get in while you can!

If you have questions, email events (at) dok (dot) community.


Schedule

Monday, October 24, 2022

DoK Day NA 2022

8:45 am

DoK Day NA 2022
8:45 am → 15 min

Intro

9:00 am

9:20 am

9:40 am

10:40 am

11:05 am

DoK Day NA 2022
11:05 am → 20 min

Entertainment break

11:30 am

DoK Day NA 2022
11:30 am → 15 min

Data streaming on Kubernetes

11:45 am

12:00 pm

DoK Day NA 2022
12:00 pm → 75 min

Lunch break

1:15 pm

1:45 pm

DoK Day NA 2022
1:45 pm → 15 min

The Kubernetes Native Database

2:00 pm

2:15 pm

2:30 pm

DoK Day NA 2022
2:30 pm → 15 min

Inter-Cluster PostreSQL on Kubernetes

2:45 pm

3:00 pm

DoK Day NA 2022
3:00 pm → 20 min

Entertainment break

3:20 pm

3:35 pm

4:20 pm

4:35 pm

DoK Day NA 2022
4:35 pm → 15 min

Panel

4:50 pm

DoK Day NA 2022
4:50 pm → 10 min

Wrap up

Session and Speaker Management powered by Sessionize.com