We are excited to present DoK Day Europe 2022 @ KubeCon this spring, following the success of our last two DoK Days with the last featuring 20 virtual talks, musical interludes, and a fun quiz at the end!

DoK Day EU 2022 @ KubeCon
Monday, May 16
8:45 AM – 5:30 PM CET
Virtual + Valencia, Spain
#DOKCDAY

What is DoK Day?

Kubernetes is increasingly used to run databases and other stateful workloads, unlocking new potential for leveraging your data. The event will feature talks from practitioners that describe the use cases, techniques, and best practices for running data on Kubernetes including:

  • Solutions to technical challenges, patterns and practices
  • Validated use cases for running data on Kubernetes
  • Learnings and experiences of running data on Kubernetes
  • DOK trends that could help others validate their software roadmap

Scroll down to see the schedule.

Registration

Pre-registration is required. To register for Data on Kubernetes Day, you must add it on during your KubeCon + CloudNativeCon registration. Registrants will receive a link for the event. Registrants will also receive details about our in-person after-party at a hotel across the street from the main KubeCon event (limited to the first 50 guests).

Thank You DoK Day Sponsors

Schedule

Monday, May 16, 2022

Room 1

8:45 am

Room 1
8:45 am → 15 min

Tech with project RapGOD

9:00 am

9:25 am

9:35 am

9:45 am

9:55 am

10:05 am

10:15 am

Room 1
10:15 am → 20 min

Entertainment

10:35 am

Room 1
10:35 am → 10 min

Operator Lifecycle Management

10:45 am

10:55 am

Room 1
10:55 am → 10 min

What's New in Kubernetes Storage

11:05 am

11:15 am

11:25 am

Room 1
11:25 am → 15 min

Lunch

11:40 am

11:55 am

12:05 pm

12:15 pm

12:25 pm

Room 1
12:25 pm → 10 min

How to protect your data

12:35 pm

12:45 pm

Room 1
12:45 pm → 30 min

Entertainment/Lunch break

1:15 pm

1:35 pm

1:45 pm

1:55 pm

2:05 pm

Room 1
2:05 pm → 30 min

Entertainment

2:35 pm

2:45 pm

2:55 pm

Room 1
2:55 pm → 10 min

Resilient Redis

3:05 pm

3:15 pm

Room 1
3:15 pm → 20 min

Entertainment

3:35 pm

3:45 pm

3:55 pm

4:05 pm

4:15 pm

4:25 pm

4:35 pm

4:45 pm

5:05 pm

Room 1
5:05 pm → 10 min

Trivia

5:15 pm

Room 1
5:15 pm → 15 min

Closing

Session and Speaker Management powered by Sessionize.com